Sortida de tutoria 3r d’ESO

Els alumnes de 3r visiten Capafonts

image_print

Els alumnes de 3r d’ESO, acompanyats dels seus tutors, la srta. Carlota Camarasa, el sr. Magí Sanjosé i el sr. Joan Cortés, a més de la coordinadora de la secció de Secundària, la sra. Marisol Tripiana, van dur a terme la seva sortida de tutoria al Mas de Fortet, a Capafonts, els passats dies 21 i 22 de setembre.

Allà van realitzar diverses activitats encaminades a l’auto coneixença i la millora de la cohesió del grup en general i els diferents grups de color.

Enguany hi va haver una sorpresa inesperada: el dia 21 hi havia al mas un equip de rally que estaven fent proves a un cotxe, cosa que va entusiasmar molts alumnes, especialment aquells que hi tenen una afició especial.

Com a cloenda de les activitats vam fer una estona de reflexió sobre els conflictes, els desacords i les seves causes i possibles solucions, fent servir com a punt de partida la situació social i política actual, de manera genèrica i sense dogmatismes.