Mengem sa, mengem de mercat

El passat dimarts 17 d’octubre els alumnes de segon de Primària de les classes La Conreria i Roserar van visitar el Mercat de la Concepció de Barcelona.

image_print

Amb l’ajuda de la Pilar, la directora del mercat, van anar descobrint totes les parades i els productes alimentaris que s’hi ofereixen: a la fruiteria van observar els diferents aliments que ens porta la tardor: rovellons, xampinyons, caquis, castanyes, moniatos… A la peixateria van observar les diferències entre el peix conservat en sal i el fresc acabat de pescar, i els va sobtar trobar-se amb l’imponent cap d’un peix espasa. També van aprendre quines són les quatre parts d’un ou i fins i tot van poder fer una compra a la floristeria tenint present el pressupost de què disposava cada Color.

Per acabar la visita, van prendre un deliciós suc de taronja.

Ha estat una experiència molt especial i enriquidora!