Els alumnes de 3r d’ESO visiten el Parlament

Els alumnes de 3r d’ESO treballen sobre el funcionament d’un sistema democràtic amb una activitat al Parlament.

image_print

El passat dilluns, 23 d’octubre els alumnes de 3r d’ESO van fer una visita al Parlament de Catalunya. Emmarcada en la UT1 de Treball Global, l’activitat consistia a fer un simulacre de ple en què s’havia de triar el nou President de Catalunya. Aquesta activitat havia estat preparada prèviament a classe, on els alumnes s’havien distribuït en diferents partits polítics, cadascun amb la seva ideologia, i havien de presentar propostes i argumentar-les per poder defensar el seu programa al Parlament.

La resposta dels alumnes va ser molt bona, ja que tots van participar activament i amb entusiasme, i van demostrar que són capaços de defensar les seves idees amb garanties.