La Campanya Electoral a Primària

El dilluns 4 d’octubre es va iniciar la Campanya Electoral dels Caps Generals de Color. Posem cloenda així a unes setmanes ben intenses per als candidats que es van presentar; en total, 21 nens i nenes de 6è de Primària que estaven ben il·lusionats per l’esdeveniment.

image_print

Vam penjar els cartells per l’escola amb els corresponents lemes que animaven els companys a votar-los i vam celebrar els mítings, en els quals tots els candidats van poder presentar els seus programes amb propostes engrescadores i interessants a tots els nens i nenes del seu Color i vam gaudir tots de la il·lusió dels candidats.

Finalment, dimecres es va celebrar la votació al matí. Totes les classes de Primària hi van participar i va caldre molta feina des de les aules per poder votar amb criteri i fent valer la importància de les propostes. A la tarda totes les classes ens vam trobar al Pavelló a les 14:45h i, per fi, va començar un dels actes més importants del procés electoral: l’Escrutini.

El públic estava expectant, cares de sorpresa i molts nervis omplien un ambient absolutament pendent dels candidats, que veien pujar les seves gràfiques cada vegada que els membres del Consell deien el seu nom. Després d’una estona ja vam poder anunciar els Caps i Sotscaps definitius. Pel Color Blanc, Cap de Color Isabella Brander i Sotscap Keira Ponsa; pel Color Blau, Cap de Color Angèlica Manasanch i Sotscap Paula Amado; i pel Color verd, Cap de Color Georgina Baena i Sotscap Ariadna Vázquez. Moltes felicitats a tots! Han estat uns dies plens d’emocions i de ben segur que tindreu una actuació excel·lent!