Sortida al Pla del Cerdanet

Els alumnes de 1r de Primària van realitzar una sortida al Pla del Cerdanet per descobrir l’entorn més proper i recollir fulles i fruits de tardor per fer una exposició.

image_print

El dimarts 17 d’octubre els nens i nenes de les classes de 1r de Primària, Santa Cecília i Sant Nicolau varen fer una sortida al Pla del Cerdanet. Van pujar caminant des de l’escola i pel camí van recollir fulles i fruits de la tardor amb els quals faran una exposició a l’aula.

Des d’allà dalt van poder veure els pobles i les ciutats més properes com ara Badalona, Tiana, Montgat, El Masnou, Alella, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besos i Barcelona, tot adonant-se que la ciutat de l’escola té mar i muntanya.

Aquesta sortida està relacionada amb els projectes que estan treballant aquest primer trimestre: La Tardor i On vivim?