Fira de Batxillerat Y2K

Aquest proper diumenge 17 de desembre celebrem la Fira de Batxillerat Y2K

image_print

Des de la Promoció Y2K ens plau convidar-los a la Fira de Batxillerat 2017, organitzada pels alumnes de 2n de Batxillerat, amb l’objectiu d’obtenir fons per al nostre viatge de fi de curs amb destí a Praga i Budapest el proper març de 2018.

La Fira tindrà lloc diumenge 17 de desembre a partir de les 10:00 hores. A continuació en detallem algunes activitats:

 

 • Servei de restaurant: Poden reservar taula escrivint un correu a: promocio1618@pereverges.cat, indicant el nombre de persones i el torn horari que prefereixin (12:30h a 14h o de 14:30h a 15:30h). El menú, preparat pels cuiners de l’escola, és el que trobaran a la pàgina següent i té un cost de 10€ per persona.
 • L’AMPA tindrà la seva parada informativa per a persones interessades i sortejaran la seva pròpia panera de Nadal.
 • Lliguetes de bàsquet i de futbol: Poden apuntar-se en equips de 6 a 9 jugadors a les graelles repartides a cada classe o al correu electrònic de la promoció: (promocio1618@pereverges.cat)
 • Sorteig d’una panera: Aquells que desitgin participar-hi poden comprar a la Fira els tiquets de la panera per 2€ als alumnes de segon de batxillerat. El sorteig coincidirà amb el nombre de la ONCE del dia següent i es podrà recollir abans de vacances. El premi estrella d’enguany és un hoverboard, entre molts dels altres inclosos en aquesta fantàstica panera.
 • Tómbola: Poden participar-hi comprant els tiquets a la mateixa Fira de Nadal. Entre els premis trobaran una sessió d’emblanquiment dental, una bicicleta, un berenar a Can Teixidó de Badalona entre molts altres productes.

 

A més, comptarem també amb les següents parades i activitats:

 

 • Inflables
 • Toro mecànic
 • Botiga de samarretes i dessuadores
 • Botiga de Nadal
 • Bar
 • Escape room
 • Túnel del terror
 • Espectacles
 • Batalles de galls
 • Photocall
 • Karaoke
 • Creperia i gofreria
 • Circuit de jocs amb globus
 • Pintar cares
 • Tatuatges d’henna
 • Ulleres de realitat virtual 3D
 • Contacontes

 

Els esperem per gaudir del dia plegats!

Atentament,

 

Promoció Y2K 2016-2018

 

El nostre email: promocio1618@pereverges.cat

El nostre compte d’Instagram: @promoy2k