Acrosport a 3r d’ESO

Els alumnes de 3r d’ESO es posen en forma

image_print

Els alumnes de les classes Marina i Raiers han estat treballant l’Acrosport durant les darreres sessions de la unitat temporal d’Expressió Corporal englobada dins la segona UT del curs. Després d’unes sessions on han estat treballant els aspectes de seguretat, les tècniques d’acrobàcia, les característiques bàsiques d’aquest esport i capacitats físiques com l’equilibri, la coordinació o la flexibilitat, van començar a treballar fent figures per parelles i trios fins que com a producte final d’aquesta UT, han hagut de posar a prova tots els coneixements treballats al llarg de les sessions i inventar les seves pròpies figures humanes en grups de 5 i 6 alumnes. Com es pot veure a les fotografies que es mostren a continuació el resultat ha estat magnífic.