Els Bibliotecaris Generals transmeten el valor de l’amistat a través d’un conte.

Els nens i nenes de les classes Contes i l’Estel han pogut gaudir d’una estona de conte molt enriquidora.

image_print

Els nens i nenes de les classes Contes i l’Estel han pogut gaudir d’una estona de conte molt enriquidora.Una de les funcions dels Bibliotecaris Generals és fomentar la importància i el gaudi per la lectura als seus companys més petits.

Dins les activitats que s’inclouen en aquest càrrec hi trobem l’estona del conte amb Educació Infantil.

El títol que han triat aquesta vegada ha estat El doctor Submarï. En Blub no és pas un metge qualsevol. La seva consulta és a bord d’un sofisticat submarí dotat amb els avenços mèdics més originals i sorprenents, i els seus pacients són criatures marines de totes les mides i formes. Quan, un dia, el doctor té problemes, els seus amics del fons del mar de seguida s’uneixen per ajudar-lo.