Taller d’expressió entre iguals

Nausica i Vilamar ja han entregat el seu regal d’amic invisible. Quines hauran estat les classes afortunades? Amb què els hauran sorprès? Com ho hauran viscut uns i altres?

image_print

“Sant Nicolau, Llevant, hem pensat que el millor que us podíem regalar és compartir una estona plegats. Unes hores en què descobriu o poseu en pràctica els vostres dots interpretatius”. Les Classes Nausica i Vilamar s’han convertit, durant unes hores, en els mestres d’expressió de Sant Nicolau i Llevant. Han cedit, als més petits, el seu paper de Pastorets i els han ajudat a memoritzar, recitar, interpretar i convertir-se en Lluquet, Rovelló, Satanàs, Arcàngel i tota la colla. Ha estat una experiència molt enriquidora i emotiva per a petits, grans i públic assistent!

Amb aquesta activitat, pengem les forques, les barretines i les samarres fins al proper Nadal!