3a Trobada del CIB

Els nostres representats de Nausica i Vilamar (5è Primària) assisteixen a la 3a trobada del Consell dels Infants per treballar nous punts en comú amb la resta d’escoles de Badalona. Ells mateixos ens ho expliquen amb aquesta crònica.

image_print

El passat 24 de gener de 2018, l’Esteve Guardia i la Mireia Miralles, com a representants de la nostra escola, varen anar a la 3a trobada del CIB. En primer lloc es varen tractar totes les actuacions fetes fins ara de manera conjunta. En segon lloc, els regidors dels espais de joc de Badalona varen exposar les millores que volen dur a terme perquè els infants puguin gaudir de zones d’esbarjo i que estiguin en bones condicions. Per aquest motiu, una arquitecta que treballa conjuntament amb l’Ajuntament va estar explicant com es poden fer aquestes millores però també ens va dir que necessitava saber l’opinió dels nens i nenes de la nostra ciutat per fer els espais com nosaltres creiem que han de ser. Per aquest motiu ens van fer escriure quina millora creiem que es pot fer per tal d’aconseguir espais de joc en condicions òptimes.

A continuació ens van proposar votar el color del mocador de les festes de maig de la nostra ciutat. Com ja sabeu, és típic que aquest mocador cada any canviï de color. Els colors proposats eren el magenta, el blau-verd i el lila. Nosaltres vàrem votar el blau-verd però, després de fer votacions, va sortir com a guanyador el magenta. També és molt bonic. I per últim, ens varen explicar que aviat serà la setmana de la màgia a Badalona i que per aquest motiu el director del Festival de Màgia va venir a anunciar-nos on es faran aquests espectacles. Finalment i per concloure la sessió, ens va fer un truc de màgia molt divertit.

Va ser una tarda molt profitosa escollint espais de joc adients pels infants i decidint el color del mocador de les festes de maig. Ens ho vam passar molt i molt bé.

Blog del Consell dels infants de Badalona