L’Erasmus Migration in Europe ens porta a Andria

Un grup de 6 alumnes de 4t d’ESO van viatjar a la ciutat Italiana d’Andria entre el 29 de gener i el 2 de febrer per participar en activitats relacionades amb el projecte Erasmus KA219, anomenat Migration in Europe.

image_print

Durant l’estada els alumnes van treballar amb la resta d’estudiants Europeus a l’escola Liceo Scientifico Statale Riccardo Nuzzi. També van visitar algunes ciutats de la regió com Matera, Trani, Castel del Monte, Alberobello, Margherita di Savoia i Barletta, així com el Museo del Confetto a la mateixa ciutat d’Andria.

Els alumnes van ser molt ben acollits per les famílies i per la resta d’alumnes participants en el projecte.  Va ser una experiència molt enriquidora i gratificant tan per als alumnes com per als professors acompanyants.

El projecte Migration in Europe continuarà durant aquest curs 2017-2018 i l’últim intercanvi es durà a terme a la ciutat d’Alkmaar, Holanda, on un nou grup d’alumnes de l’escola tindrà l’oportunitat de viatjar i viure una nova experiència.