Eramus KA219 I Love Reading viatge a Mòdica

El passat diumenge dia 28 de gener sis alumnes de 3r d’ESO, Adrià Albà, Joan Garcia, Josep Planas, Gerard Peirató, Roger Sánchez i Ona Zabala, i dues acompanyants, Aran Garrit i Laura Valencia, van emprendre un viatge de set dies a Mòdica, Sicília.

image_print

Aquesta mobilitat emmarcada en l’Erasmus KA219 I Love reading ha estat la primera de quatre que es realitzaran al llarg de dos cursos on la llengua vehicular és l’anglès.

L’objectiu de l’experiència és fomentar el plaer per la lectura dels nostres alumnes i que a la vegada puguin treballar aspectes de la literatura del seu país i la dels països participants.

Tots els alumnes de 3r d’ESO van preparar, abans del viatge, la presentació de la novel·la El Lazarillo de Tormes, que posteriorment va ser presentada a la resta de companys de Turquia, Anglaterra, Polònia i Itàlia pels alumnes seleccionats per aquest viatge

L’experiència ha estat molt enriquidora en tots els aspectes. Els nostres alumnes han estat acollits per famílies sicilianes, els fills de les quals participaven a l’Erasmus. Han viscut el dia a dia en una escola que no era la seva, integrant-se i participant de les activitats que els havien preparat. S’han relacionat amb alumnes d’altres països, amb diferents costums culturals i trets propis que tots han volgut compartir. Tots ells ens han transmès que ho tornarien a repetir.