Expliquem el projecte del “ Dimoni a l’escola” a l’Escola del Mar de Vilassar de Mar

Les dues professores d’art de l’escola, la senyora Maria José Lozano i la senyora Sara Milian, van ser convidades a una formació de professorat per mostrar un exemple d’aprenentatge competencial a l’aula. El projecte triat va ser el del Dimoni a l’escola.

image_print

El passat dijous dia 15 les dues professores d’art de l’escola, la senyora Maria José Lozano i la senyora Sara Milian, van participar en una sessió de formació per a professorat en educació per competències realitzada a l’Escola del Mar de Vilassar de Mar. L’objectiu era mostrar una bona pràctica d’educació per competències i el projecte escollit per fer-ho va ser el del dimoni a l’escola. Va ser una sessió molt profitosa i us deixem la presentació del projecte que enguany ja estem realitzant a quart i cinquè de primària.