Segona Lectura de Cròniques

Dijous, dia 5 d’abril, va tenir lloc la Segona Lectura de Cròniques en la qual van participar els nens i nenes de 3r a 6è d’Educació Primària.

image_print

La setmana passada vam assistir a la Segona Lectura de Cròniques a la Façana. Vam poder fer una repassada als esdeveniments més importants que es van produir durant el segon trimestre a l’escola per part d’unes veus molt especials, les dels nostres alumnes de 3r a 6è EP.

L’acte, conduit pels Cronistes Generals Alejandro Garrido i Martina Roda, va incloure uns escrits excepcionals com, per exemple, una història imaginària que explicava l’origen dels escacs, una crònica intimista que feia una reflexió sobre la importància d’estimar-se un mateix i acceptar els errors, una altra sobre l’acte commemoratiu del bombardeig de l’Escola del Mar i una última en la qual es feia un repàs de les activitats més destacades de cada curs de Primària, entre d’altres.

Cal felicitar tots els lectors de les cròniques i també els presentadors dels textos, que van fer unes actuacions d’allò més elaborades.