Visitem l’exposició dels forjadors de la festa

Els alumnes de Primer de Primària han gaudit d’una visita guiada per l’exposició dels forjadors de les Festes de Maig.

image_print

Al centre de la ciutat de Badalona, a l’espai CC El Carme, el alumnes de Primer de Primària han visitat una mostra dels elements festius presents a les Festes de Maig. Ha esta un petit viatge per la cultura tradicional i popular catalana, la cultura popular escolar i els jocs de la Festa. Aquesta exposició es complementa amb els elements protocol·laris de la ciutat: les quatre parelles de gegants de la ciutat, els capgrossos, l’Àliga, el drac Dom Fumera i els dragolins Pomada, Xarop i Xeringueta, que estan exposats a la planta baixa de la Casa de la Vila.

També han pogut visitar el tradicional Dimoni, que es crema cada any, acompanyat dels diferents dimonis elaborats per algunes escoles de la ciutat.