Participem al 5è Congrés de Ciència d’Infantil i Primària de Badalona

Els alumnes de Sant Jordi i Canigó han participat en el 5è Congrés de Ciència de Badalona, on han presentat el projecte “Juguem amb l’electricitat”.

image_print

El passat dimarts 15 de maig els alumnes de les classes Sant Jordi i Canigó van poder participar al Congrés de Ciència d’Infantil i Primària de Badalona on ells mateixos van fer de ponents, explicant la seva experiència per dur a terme el projecte “Juguem amb l’electricitat”. En aquest projecte els alumnes, seguint el mètode científic, van convertir l’aula en un espai de creació per elaborar jocs elèctrics per als seus companys d’Infantil 4 i 5.

Al Congrés també van poder gaudir de ponències d’altres centres i cursos, enriquint-se així de les experiències d’altres alumnes.

Va ser una diada molt enriquidora i ens ho vam passar d’allò més bé.