Participem en la promoció del decàleg d’escoles verdes de Badalona

Els jardiners generals i els representants de les classes de l’escola, conjuntament amb els representants de l’escola Salvador Espriu, han participat de l’acció conjunta de la XES-BDN per promocionar decàleg d’escoles verdes de Badalona. Paral·lelament Televisió Badalona ens ha filmat una càpsula que s’emetrà la setmana del dia mundial del Medi Ambient.

image_print

Les escoles integrants de la XES-BDN, per celebrar el dia mundial del medi ambient, hem elaborat el decàleg d’escoles verdes de Badalona i Televisió Badalona ha gravat una càpsula per cada punt del decàleg, que és presentat per una de les escoles integrants de la xarxa.

Nosaltres ho hem fet conjuntament amb l’escola Salvador Espriu i el punt triat és el següent:

“A l’escola fem campanyes per explicar que som escola verda “.

Esperem que quan pugueu veure els vídeos finals us agradin tant com a nosaltres dur a terme aquesta acció.