Per molts anys Sr. Paco!

El Sr. Paco és el cuiner de la nostra escola, i és un referent per a tots els nens i nenes. I com que avui és el seu aniversari, l’han volgut felicitar.

image_print

L’àpat del dinar és un dels espais de trobada més importants a l’escola. I també és l’oportunitat d’anar assolint els hàbits d’una bona alimentació i del saber estar: la polidesa, l’ús dels coberts, l’ús del tovalló, etc.

Per altra banda, l’observació i el respecte per les diferents ocupacions i serveis que desenvolupen les persones de l’entorn (professionals interns o externs, alumnes de vida social, companys, educadors…)són uns dels continguts d’aprenentatge que es treballen.

Avui és un dia molt especial, és l’aniversari del Sr. Paco, el nostre cuiner, que sempre està pendent de les necessitats de tothom i desenvolupa les seves funcions amb una dedicació extraordinària. I els nens i nenes d’Infantil li han preparat un regal sorpresa. S’ho mereix! Per molts anys!