Els amics de “l’ocell sense bec” visiten la classe Cucut.

Els nens i nenes de la classe Cucut, EI3, fa dies que esperaven la visita del pare de la Valèria. Davant del repte de voler saber moltes coses de les aus, el Sr. Garcia es va oferir a portar-ne unes quantes de les que té a casa. I també van convidar els seus companys de la classe Joguines.

image_print

El Sr. Garcia va portar a la classe Cucut una gallina, un faisà i una col·lecció d’ocells, tant del país com de tropicals. Davant la mirada encuriosida dels nens i nenes, els parlava de les peculiaritats de cadascun, i els convidava a acaronar-los a tots. Fins i tot la gallina es va passejar per la classe davant de tota la mainada que l’observaven amb una mirada divertida i alhora una mica esporuguida.

Després de l’experiència, quan expliquin el conte de “l’ocell sense bec”, l’interpretaran d’una forma diferent, amb més coneixement.