Una marató de jocs a Primària

Els alumnes de sisè han organitzat una Marató de jocs per als alumnes de 3r, 4t i 5è de Primària, pels jardins i camps d’esport de l’Escola.

image_print

El dimarts 22 de Maig els grups de sisè, Canigó i St Jordi, van organitzar, per als seus companys de cicle Mitjà i Superior, la Marató de Jocs 2018.

La Marató consta de nou jocs que organitzen els alumnes de sisè, distribuïts en nou espais diferents dels jardins de l’escola.

Alguns alumnes de sisè s’encarreguen de dinamitzar els jocs (les activitats) i d’altres fan de responsables de grup dels alumnes que hi participen. Els grups estaven formats per alumnes de tercer, quart i cinquè, agrupats pels colors de l’escola. En total van sortir 18 grups i tots van anar passant pels diferents jocs com, per exemple, el Pitxi, el Mocador i el joc del Mata-conills, i d’altres menys coneguts com el Fut-fit i el Volei Omnikin.

Aquesta és una activitat que, a més del vessant lúdic, permet la interrelació entre alumnes de diferents edats i, sobretot, l’exercici de la responsabilitat per part dels més grans que any rere any assumeixen el repte d’organitzar-la.

Per concloure la jornada d’activitat física ens vam reunir tots a la Façana per prendre un refresc de taronja.