Estem preparant les eleccions a Cap General de Color: Blanc, Blau, Verd

Aquests dies les noies i nois de les classes Canigó i Sant Jordi estan preparant amb molta il·lusió la campanya de les eleccions a Cap General de Color.

image_print

Una vegada formats els equips de treball, constituïts per un candidat i els seus ajudants, els alumnes de sisè han realitzat una pancarta, han elaborat un Programa Electoral amb les seves propostes, i han preparat un anunci publicitari i els mítings,  que hauran de ser molt convincents perquè els companys de Primària els votin.

I tot això amb l’objectiu de sortir-ne escollits per tal de portar a terme el més important de la seva tasca, convertir-se en els garants del seu Color, fent un bon seguiment de les dècimes i ajudant els seus companys a ser cada dia millors.