Ponència : “100 tífiques”

El passat dilluns 12 de febrer, dia internacional de la dona científica, les noies i nois de les classes Canigó i Sant Jordi van poder gaudir d’una ponència a càrrec de la Sra. Andrea Fumaral, biomèdica llicenciada per la Universitat de Lleida.

image_print

Per tal de promocionar el paper de la dona dins del món científic, la Sra. Fumaral va fer una xerrada als alumnes de sisè per incentivar vocacions dins aquest camp tan important de la ciència.

Després d’una breu explicació del que abarca aquesta professió, els va relatar els passos en què consisteix el mètode científic, fet que va corroborar les activitats que ja fan els nostres nois a l’escola. La participació de l’auditori va ser molt activa.

A continuació els va proposar un experiment on van posar en pràctica tot allò que els havia explicat.

Va ser un acte formatiu molt enriquidor. Qui sap si d’aquí uns anys tenim entre nosaltres nous científics que ajudaran al benestar de la població.