Visita al CCCB – Kubrick

Un viatge educatiu a través de l’univers audiovisual de Stanley Kubrick

image_print

El passat divendres dia 15 de febrer els alumnes de Batxillerat van fer una visita a l’exposició Stanley Kubrick  del CCCB, una sortida emmarcada dins l’assignatura de Cultura Audiovisual. L’exposició repassa la trajectòria creativa del director, en un viatge educatiu i molt visual, a través del seu univers audiovisual. Una oportunitat única per a que l’alumnat aprofundís en un dels recorreguts filmogràfics més importants, gaudint en directe de tot el procés de creació i materials que es conserven.

El mateix dia, aprofitant que es trobaven al centre històric de Barcelona, van dur a terme una activitat de fotografia amb l’objectiu de conèixer i retratar part del patrimoni cultural monumental de la ciutat. Els nois i noies van recórrer els carrers de la ciutat construint el seu propi relat fotogràfic, el qual es presentarà al proper Concurs de fotografia i patrimoni cultural per a joves que organitza l’Oficina de Gestió de Monuments del Departament de Cultura amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, patrocinades pel Consell d’Europa.