Celebrem la festa de Carnaval a EI

La festa de Carnaval és la cloenda, el que s’anomena producte final del projecte sobre el qual ha estat treballant cada nivell de l’etapa d’infantil.

image_print

Els nens i nenes d’EI3, han centrat el seu interès en els avions, i ho han fet a partir del conte “En Teo va amb avió”. El nivell d’EI4 han estat treballant a l’entorn de la família, els herois i les heroïnes, i han triat els personatges dels “Increïbles”. Mentre que EI5 han triat viure una aventura en el país de Costa Rica, i a partir d’aquest moment han anat coneixent la fauna, la cultura, la geologia, etc., d’aquest país.

I per celebrar la festa s’ha d’anar disfressat. EI3 ho fan de “Teo”, EI4 “d’Increïbles” i EI5 amb un vestit tradicional de Costa Rica.

La festa de Carnaval és una part d’un projecte transversal, on hi participen, amb diferents rols, des de l’etapa d’infantil fins a 6è de primària. I intervenen diferents disciplines: la música, la dansa, la plàstica, el teatre.

També s’ha destacar la part lúdica, la màgia i la il·lusió que embolcalla aquest acte.

Per veure més imatges podeu consultar el Blog d’Infantil