Herois i heroïnes

Els nens i nenes d’EI4 han conegut herois i heroïnes del dia a dia.

image_print

Aquest any en Carnestoltes va proposar de viure una aventura. Quan es va  plantejar als nens i nenes  quina aventura voldrien viure, entre tots van decidir que els hi agradaria viure les aventures dels personatges de “Els increïbles”.

Els Increïbles són una família de “superherois” que viuen com nosaltres, però en algunes situacions han de salvar i ajudar a qui més ho necessita. Per això tenen poders i gràcies a ells, poden ajudar a salvar el món.

Vam preguntar als nens si coneixien algú que també ajudés a les persones en el nostre dia a dia. Ens van explicar que els bombers salven gats, els policies ajuden els nens i els metges cuiden a les persones quan estan malaltes.

Alguns dels familiars dels alumnes d’EI4 són aquest tipus d’herois. Van fer una llista de preguntes que els agradaria saber sobre les seves feines, les eines que utilitzen, els seus uniformes i per què van decidir fer aquesta feina d’ajudar a les persones. I els van convidar a venir a l’Escola per explicar-nos com és seu dia a dia. Van aprendre molt de tot el que els van explicar.

Els van dir que estimen molt la seva feina i que a vegades és molt difícil aconseguir el repte que tenen, però amb esforç i dedicació, ho aconsegueixen.

Després de la xerrada, molts nens i nenes volen ser bombers, policies, metges, …

Tots són i poden ser una mica herois.

Per veure més imatges podeu consultar el Blog d’Infantil