“Europe: Old Roots, New Stories” a Alemanya

Vuit alumnes de 3r d’ESO viatgen a Wertingen (Alemanya) a la segona trobada del projecte Erasmus+ Europe: Old Roots, New Stories.

image_print

Durant la setmana del 19 al 25 de Maig un grup de vuit alumnes de 3r ESO ha participat en la segona mobilitat del projecte Erasmus+ que just hem engegat aquest curs: Europe: Old Roots, New Stories. En aquest intercanvi hi participen una escola d’Itàlia, una escola hongaresa, una escola alemanya i la nostra escola; tota una oportunitat per conèixer altres cultures i costums.

Aquests dies, els alumnes dels diferents països han compartit aspectes culturals basats en  llegendes i supersticions característiques de cada país, per tal de trobar diferències i similituds. També han treballat l’àmbit lingüístic  mitjançant  la recerca de  refranys i frases fetes comuns a tots els països participants en el projecte. Durant aquesta trobada, han tingut l’oportunitat de visitar diferents ciutats amb un gran context històric de l’època romana com a Augsburg o Regensburg. Així com també, gaudir de les pintoresques façanes de las cases de la ciutat de Ulm. Van també tenir la sort de poder passejar per les diferents sales del palau de Residenz (Würzburg) i conèixer com vivien en aquella època.

En resum, ha estat una experiència molt enriquidora a tots els nivells i que els ha deixat molt bons records com els que es mostren a continuació a les fotos.