Xerrada sobre les xarxes socials

Els alumnes de 5èEP de les classes Nausica i Vilamar van assistir el passat dilluns dia 2 de desembre a una xerrada sobre xarxes socials a càrrec del Mosso d’Esquadra de zona de Badalona.

image_print

Les xarxes socials són una eina molt útil si se’n sap fer un bon ús i si coneixem els mètodes de prevenció dels perills que poden comportar. Això va venir a explicar l’Artur, el Mosso d’Esquadra que col·labora amb l’escola, i que ens va ensenyar amb exemples clars com evitar certs perills a les xarxes i quina és l’edat permesa per fer-ne ús quan s’és menor. Les noies i els nois de cinquè van poder fer preguntes per aclarir-ne els dubtes. La millor prevenció sempre és la informació, i això és el que pretenem amb aquest tipus de xerrades. Els alumnes van valorar l’experiència com a interessant i profitosa.