Masterclass sobre el clima

El passat dilluns 9 de desembre el dr. Eduard Mondéjar va fer una classe teòrico-pràctica amb els nostres alumnes de Geografia de 2n de Batxillerat sobre conceptes relacionats amb el clima.

image_print

A partir de les seves explicacions, vam poder identificar aquells conceptes relacionats amb la matèria, així com els condicionants del clima a nivell mundial. També vam poder reflexionar sobre els fenòmens meteorològics que s’esdevenen a Espanya i Catalunya i els factors que hi influeixen, i vam veure el tipus de preguntes relacionades amb el bloc de Clima i paisatges que ens poden aparèixer a les proves PAU.  Va ser una sessió molt interessant, que ens va permetre compartir l’expertesa i l’experiència amb la matèria del dr. Mondèjar, i de la seva trajectòria en l’àmbit de l’educació secundària i universitària.