Concert de Sta. Cecília virtual

El passat dimecres 25 de novembre, més de 300 alumnes de l’etapa 1, van celebrar el dia de Sta. Cecília gaudint del visionat del concert “ La cançó més bonica del món” un rossinyol busca la cançó més bonica del món.

image_print

La narració del conte ha estat el fil conductor i d’unió del projecte del taller de música entre els dotze grups classe de l’etapa. Els alumnes de 3r de primària han estat també els narradors. I tots han ofert les seves cançons.

Una vegada més aquest és el resultat del treball cooperatiu i del gaudi per la música.

Haurà trobat el rossinyol quina és la cançó més bonica del món? Quina és per vosaltres la cançó més bonica?

Cantar és estimar i què millor, per demostrar-ho, que regalar-nos cançons els uns als altres.

Va ser un dia molt emotiu. Visca Sta. Cecília confinada i visca la música!