DestacadaGeneralPere Vergés TV

image_pdfimage_print

El nostre programa de final de curs inclou un  reportatge sobre la tasca de voluntariat que alumnes d’ESO i Batxillerat van fer a la Institució Guttmann; també una entrevista al mosso d’esquadra Artur Matamoros, que va venir a realitzar amb nosaltres uns tallers; un reportatge sobre la Institució Santa Clara; un altre sobre la representació de contes a càrrec del nostres companys petits, i més coses que veureu si ens acompanyeu en aquest programa de comiat.

I com a sorpresa final, us adjuntem un vídeo clip estiuenc, realitzat amb alegria i bon humor per nois i noies de 3r i 4t d’ESO.

De part de tot l’equip que hem fet PVTV, que passeu un bon estiu i unes bones vacances!

DestacadaGeneral

image_pdfimage_print

Han fet bombolles de sabó, curses d’omplir galledes amb aigua, han portat plats amb gots plens d’aigua com si fossin cambrers o cambreres, s’han mullat amb les pistoles d’aigua,…
També han pogut participar en el joc de les cadires i en les curses de Colors.
Tots, tant alumnes com Mestres, han quedat ben xops, i s’ho han passat d’allò més bé!
Bon inici de l’estiu!

 

BibliotecaCurs 2016-17DestacadaGeneral

image_pdfimage_print

S’han trobat cada setmana per colors,  junts han gaudit d’estones serioses, on els seus padrins i padrines els han ajudat a vocalitzar les frases dels contes, i estones molt divertides, en les que s’han explicat històries quotidianes i han creat un vincle molt especial.

Les abraçades han posat punt i final a l’activitat però de ben segur que quan es vegin pels passadissos continuaran fent-se mirades de complicitat.

 

 

Garbí Obert

image_pdfimage_print

El passat cap de setmana es van cel·lebrar les finals dels Campionats de Barcelona del Consell Escolar de Barcelona.

@GoBadalona participava a les finals de futbol juvenil masculí, Preinfantil i Infantil femení de bàsquet. Tot s’ha de dir que els tres equips van ésser campions de les seves respectives lligues regulars.

Els resultats van ser:

Juvenil Masculí de futbol va guanyar 5-4 i es va proclamar campió de Barcelona.

Preinfantil femení de bàsquet va perdre la seva final per 7 punts.

Infantil femení de bàsquet va perdre la seva final per 8 punts.

A tots ells i elles i a tot els noies i noies de @GoBadalona enhorabona per la temporada, ha estat una temporada plena d’emocions però sobretot d’aprenentatges on s’ha vist que l’Esport és l’eina més segura i eficient per l’adequat desenvolupament físic i cognitiu de la nostra joventut. L’Esport permet estructurar la personalitat, basant-se en experiències i rols assumits durant la seva pràctica. Això es tradueix en patrons de conducta sòlids, dinàmics i compatibles amb la societat contemporània.

Enhorabona a tot@s!

Campió  i sots-campiones de Barcelona!

 

 

DestacadaGeneral

image_pdfimage_print

Els escrits dels diferents participants van anar relatant tots els esdeveniments d’aquest últim trimestre; la Segona Cursa de Colors, partit de futbol de Sant Jordi d’alumnes contra professors, Cinquenes Presentacions de Càrrecs, sortides d’allò més interessants com, per exemple, al riu Besòs, les colònies a Capafonts, un joc que fan a la classe Montseny per a la convivència, una crònica ben reflexiva que ens oferia consells sobre com prendre’s la vida…

Els nens i nenes de 1r de Primària hi van assistir com a públic i van quedar bocabadats dels escrits dels seus companys. D’altra banda, els nens i nenes de 2n es van estrenar en la lectura de les seves cròniques, per tal d’anar entrenant-se de cara a l’any que ve. En definitiva, va ser un acte ben emocionant que ens va permetre compartir els moments especials d’aquest darrer trimestre.