Horari lectiu

image_print

L’horari de permanència a la nostra Escola és més ampli que el legislat. Aquestes hores amplien el temps dedicat a les matèries que integren l’ensenyament reglat obligatori a les diferents seccions, o bé es dediquen a d’altres aspectes que l’Escola considera imprescindibles per al desenvolupament del Projecte Pedagògic.

Horari

Dilluns a dijous de 8:30h a 16:30h
Divendres de 8:30h a 15:30h

Entrada a l’escola

Les portes de l’Escola s’obriran a les 8h pels alumnes d’Infantil i Primària que no estiguin inscrits al Servei d’acollida.

Els alumnes d’Infantil i Primària poden fer ús del Servei d’acollida de l’Escola. Aquest servei començarà a les 7:30h i tindrà un cost de 14€ mensuals. Adjuntem la butlleta d’inscripció.

La porta d’entrada de Secundària i Batxillerat s’obrirà a les 7:45h. A partir d’aquesta hora els alumnes d’aquesta etapa, podran accedir a les seves aules i preparar-se fins que comencin les classes. Les normes de funcionament i convivència s’explicaran als nois i noies en l’hora de tutoria.

Sortida de l’escola

L’obertura de l’Escola per a les famílies que recullen als seus fills serà a les 16:20h. (Els divendres a les 15:20h)

Els pares de EI-3, EI-4,  EI-5 i 1r de Primària han de pujar a la façana a recollir els seus fills/es.

S’organitza un Servei d’acollida al menjador dels càntirs en cas que per alguna incidència alguns pares arribin tard. Aquest servei no té cap cost afegit.

Obertura i tancament dels accessos a l’Escola

La porta d’entrada a l’Escola per la plaça d’Enric Parellada (Secundària) i la porta d’entrada als camps esportius de l’antic Hort de l’Escola, només s’obrirà a les hores d’entrada i sortida dels alumnes, és a dir, de 7:45h a 8:35h i de 16:20h a 17h. Fora d’aquests horaris, aquests accessos quedaran només per a ús de proveïdors i serveis; els alumnes, famílies i professors hauran d’accedir per la porta principal.