V Jornades sobre l’Ensenyament de les Humanitats al Batxillerat

Garbí Pere Vergés imparteix un taller sobre l’avaluació competencial al batxillerat, a les jornades organitzades pel Col•legi Oficial de Doctors i Llicenciats la UIC

image_print

El passat dissabte 21 d’abril, l’escola Garbí Pere Vergés va impartir un taller sobre l“Avaluació competencial de les humanitats al batxillerat: indicadors i redefinició metodològica”, que va permetre als participants aprofundir en el treball competencial de les humanitats al batxillerat i especialment en el seu procés d’avaluació.

El taller proposava un treball reflexiu sobre la visió integradora i competencial del batxillerat, a partir de la metodologia de treball interdisciplinària i el model d’avaluació competencial de Garbí Pere Vergés, com un exemple de bones pràctiques per a altres escoles que estiguin en el camí del canvi metodològic.

Aquesta activitat, emmarcada en les V Jornades sobre l’Ensenyament de les Humanitats al Batxillerat, va estar organitzada pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències, i es va celebrar a la Facultat d’Humanitats de la UIC.

A més també hi van participar membres del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i del CESIRE, orientant els continguts dels tallers al professorat de diverses branques de les humanitats (Filosofia, Filologies, Geografia, Història, etc).