Participem al IX Congreso Internacional de Psicología y Educación

La ponència presentada al Congrés exposava la implementació del Servei de Conductes de Risc de la Fundació Escoles Garbí

image_print

La setmana passada la Fundació Escoles Garbí va participar en el IX Congreso Internacional de Psicología y Educación que es va celebrar a Logronyo del 20 al 23 de juny.

Aquests Congrés comptava amb la presència de nombrosos experts en l’àmbit de la psicologia, la pedagogia i la neurociencia, entre d’altres, el Dr. Joaquín Fuster amb la seva magistral lecció sobre funcions executives, el Dr. Christoph Perleth amb el seu discurs sobre les altes capacitats i la inclusió i també el Dr. Emilio Sánchez, que va posar èmfasi en la necessitat de treballar la comprensió, abans d’inciar qualsevol projecte d’innovació.

Des de la Fundació es va presentar la ponencia “Diseño e implementación de un programa de prevención de conductas de riesgo para alumnos de secundaria y bachillerato” on s’explicaven el model de funcionament del Servei de Prevenció de Conductes de Risc i els resultats obtinguts el curs passat: més 15 tallers realitzats, 25 casos detectats, 49 alumnes en seguiment individual.