Premis de treballs de recerca

14è Premi de Treballs de recerca de Geologia i Ciències de la terra

El Col·legi de Geòlegs de Catalunya convoca un any més els Premis als millors Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra entre els estudiants de batxillerat de Catalunya.

[Data límit: 30 novembre 2020]

34ª edición Premio Nacional Don Bosco

Certamen que organizado por el Centro Salesiano Nuestra Señora del Pilar de Zaragoza con el objetivo de reconocer los valores innovadores y de investigación de jóvenes que ven, en las ideas que presentan, una nueva forma de emprender e investigar dentro de las dos áreas del certamen: innovación tecnológica e innovación.

Pueden participar alumnos de Formación Profesional (Formación Básica, Grado Medio, Grado Superior) y de Bachillerato que cursen estudios en centros públicos o privados de las Comunidades Autónomas de España, así como aquellos alumnos que estén matriculados en primero o segundo curso de estudios universitarios.

[Data límit: 1 desembre 2020]

Premis APAC -John McDowell

L'Associació de Professors i Professores d'Anglès de Catalunya convoca aquest premi amb la finalitat de reconèixer l'esforç realitzat tant per professors com per alumnes en els seus treballs en llengua anglesa.
Els premis volen promoure la recerca i la innovació pedagògica del professorat i donar un reconeixement a les activitats d’aula de l’alumnat. És per això que l'APAC us anima a presentar els vostres treballs. Hi ha diferents modalitats, per professors, per alumnes i per classes.

[Data límit: 1 desembre 2020]

XXI Concurs Treball de Recerca sobre la Persona amb la Síndrome de Down

La Fundació Catalana Síndrome de Down convoca aquest premi adreçat a tots els alumnes de Catalunya que tractin aquest tema al treball de recerca de segon de Batxillerat.

[Data límit: 1 març 2021]

Stockholm Junior Water Prize

La Fundación AGBAR - Kemira Ibérica SA convoca aquest premi internacional per fomentar la conservació i l'ús racional de l'aigua com a recurs escàs al nostre país, contribuir a l'educació ambiental entre els joves i donar a conèixer el cicle integral de l'aigua i les seves repercussions en la qualitat de vida.

El premi està obert a treballs de recerca  sobre l'aigua i el medi ambient d'alumnes de secundària, batxillerat o formació professional.

[Data límit: 8 març 2021]

XVIII Premis el CAC a l’escola

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) convoca els XVIII Premis el CAC a l'escola, en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de fomentar la competència en comunicació audiovisual als centres escolars.

[Data límit: 15 març 2021]

XVII Premi Terenci Thos i Codina

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró i l’associació cul- tural Grup d’Història del Casal de Mataró instauren el Premi Terenci Thos i Codina a treballs de recerca de Batxillerat, amb el clar objectiu de fomentar el plaer de la recerca històrica en el camp de les Ciències Humanes i Socials potenciant la futura aparició de nous valors.

[Data límit: 29 març 2021]

XVIII Premi ACCID, al millor TR en Comptabilitat i Direcció en Educació Secundària

L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció té el plaer d’atorgar els premis ACCID al reconeixement de les tasques realitzades a Catalunya en l’àmbit de la informació financera per professionals, acadèmics i entitats públiques o empreses privades.

Seran candidats al premi aquells alumnes d’educació secundària i que cursin estudis a partir del segon cicle d’ESO, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà o superior. Que hagin realitzat un treball de recerca, relacionat amb la comptabilitat o la direcció d’empreses, i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixi ser reconegut especialment.

[Data límit: 31 març 2021]