Premis de treballs de recerca

Premi Consell Social de la URV

El Consell Social de la URV convoca per quinzè any consecutiu els Premis Consell Social URV a treballs de
recerca de batxillerat elaborats per alumnes de centres de secundària durant el curs acadèmic 2020-21.
El Premi es convoca en cinc modalitats diferents, per a les quals s’estableixen els premis següents:
- Premi Maria Josepa Massanés: quatre premis per a les àrees d’arts i humanitats, i ciències
socials i jurídiques
- Premi Eduard Saavedra: tres premis per a les àrees de ciències, enginyeries i arquitectura
- Premi Rafael Battestini: dos premis per a les àrees de medicina, ciències de la salut i de la vida
- Premi Maria Helena Maseras: un premi en estudi de dones i gènere
- Premi Rodrigo Miralles: un premi dedicat al compromís social i la solidaritat

Bases de la convocatòria

[Data límit: 14 de maig]

Premi de Recerca en l’àmbit de la Informació i Documentació

7è Premi de Recerca en l'àmbit de la Informació i Documentació. La Facultat de BiD i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya convoquen el Setè Premi de Recerca en l'àmbit de la Informació i la Documentació al millor treball de recerca en aquest àmbit. El premi s’adreça als estudiants que estiguin cursant el darrer curs de batxillerat o de cicle formatiu de grau superi- or (CFGS) durant el curs 2018-2019 matriculats als centres d’ensenyament, públics o privats, de Catalunya. Els treballs de recerca, que poden ser individuals o col·lectius, han de ser originals i inèdits, i han d’estar redactats en català.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 28 de maig]

Premis de la Fundació Grífols a treballs de recerca sobre bioètica en el Batxillerat

Premis a treballs de recerca sobre bioètica en el Batxillerat. Amb la finalitat d'estimular la inclusió de la dimensió ètica en la investigació, la Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca tres premis a la recerca en el batxillerat. Seran guardonats els tres millors treballs de recerca desenvolupats en l'àmbit de la bioètica durant el curs acadèmic 2018-2019 en els centres de secundària, públics, privats o concertats de Catalunya.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 31 de maig]

Premi Esmuc a Treballs de Recerca de Batxillerat

L’Escola Superior de Música de Catalunya convoca un premi per al millor treball de recerca de batxillerat de Catalunya, en qualsevol temàtica relacionada amb la música, que hagi estat presentat durant el curs acadèmic 2020-21.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 1 de juny]

Premi Arnau de Vilanova

Premi de Filosofia convocat pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. Per optar al premi, els treballs hauran de ser inèdits i, segons la categoria, hauran de versar sobre:
A) Una experiència o reflexió didàctica sobre les matèries de filosofia en l’ensenyament secundari.
B) Un treball de recerca sobre filosofia, història de la filosofia, psicologia, sociologia, ètica i ciutadania, o qüestions relacionades amb aquestes matèries.
C) Qualsevol tema de l’àmbit de la filosofia.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 2 de juny]

Premis Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat

CETT Fundació en el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació, el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, i la formació dels estudiants, vol reconèixer els treballs de recerca (TDR) dels alumnes de batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, i d’altres sectors afins a aquets.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 4 de juny]

Premi LCI Barcelona (Escola Superior Oficial de Disseny)

“Premi LCI Barcelona al Millor Treball Final de Batxillerat” organitzat per LCI Barcelona, Escola Superior Oficial de Disseny, amb l’objectiu de dotar de valor els estudis i professionas vinculades al disseny, promoure aquestes vocacions i aflorar el talent creatiu dels estudiants.
En el premi poden participar estudiants de batxillerat de centres públics, privats i concertats de Catalunya i que hagin realitzat un treball de recerca vinculat a les següents àrees: disseny de moda, gràfic, de producte o de serveis, d'interiors, animació i videojocs, fotografia, innovació i creativitat.
El guanyador rebrà un Apple iMac de 27 polzades + Apple iPad Air, i els dos finalistes, una càmera Polaroid.
Així mateix, el centre educatiu del/la estudiant guanyador/a obté un lot de llibres de l'Editorial Gustavo Gili valorat en 200 euros.

Bases de la convocatòria

[Data límit: 15 de juny]