Consell pedagògic

image_print

Consell pedagògic

La Fundació Escoles Garbí compta amb la col·laboració de personalitats de reconegut prestigi de diferents àmbits i disciplines de la nostra societat civil, com a components externs del Consell Pedagògic de la Fundació Escoles Garbí, que té com a objectiu la revisió del nostre Projecte educatiu per tal de garantir-ne la seva vigència.

Salvador Giner de San Julián Doctor per la Universitat de Chicago i té estudis de postgrau a la Universitat de Colònia. L’any 1989 va obtenir la càtedra de Sociologia per la Universitat de Barcelona Sociòleg. President de l’Institut d’Estudis Catalans, coneixedor del Projecte pedagògic. És el President del Consell Pedagògic de la Fundació Escoles Garbí. Andreu Mas-Colell Catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra i president de la Barcelona Graduate School of Economics. Des de la doble vessant de prestigiar la Institució i de fer una contribució de qualitat a la visió científica del projecte educatiu: competència científica, informació, comunicació, TIC, idiomes i coneixement.
Josep M. Lozano Soler Doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i Llicenciat en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. És Diplomat en Alta Direcció d’Empreses per ESADE. Actualment és professor d’ESADE i director de l’Institut Persona, Empresa i Societat (IPES). La seva activitat acadèmica i professional se centra en els camps de l’ètica aplicada i la responsabilitat social de l’empresa. Josep Alsina Doctor en Història de l’Art i professor de Pedagogia de la Música a la UB. Reconegut en l’àmbit de l’educació musical i de les arts en general. Autor de diversos llibres i treballs sobre la pedagogia de l’art. Col·labora amb diferents centres públics i privats.
 Montserrat Oliveras Bagués Psicòloga i consultora en educació. Creadora i impulsora del portal d’Internet Educaweb. Desenvolupa la seva activitat al gabinet d’assessorament IDEP, des del que treballa per a múltiples centres educatius, entre els quals s’hi compten l’Escola Garbí i la Institució Pere Vergés.