Benvinguts al nou curs 2015-16

Carta de benvinguda al nou curs del senyor Jordi Carmona, director de l’Escola.

image_print

Benvolguts alumnes i famílies,

Aquest dilluns 14 de setembre, amb il·lusions renovades, amb alegria i amb els nous reptes i projectes que ens hem proposat assolir enguany, hem escrit plegats, alumnes, famílies i mestres les primeres notes, els primers compassos de la simfonia que ha de ser el curs 2015-16.

Hem tornat a emocionar-nos amb les cares, amb les mirades i els ulls que t’ho diuen tot (alguns plorosos és clar!) dels nostres nens i nenes, dels nostres nois i noies. Ja teníem ganes de tenir-vos de nou entre nosaltres. Doneu vida i sentit a l’Escola. Ens ha sobtat un cop més la vostra ànsia per explicar en un instant impossible totes les experiències viscudes de l’estiu i els vostres somnis de futur. Hem refet com cada any el compromís i la confiança de les relacions Família-Escola, aquest engranatge de complicitat, discret i silenciós però d’una eficàcia de valor incalculable que sempre ha de funcionar bé.

En definitiva hem començat el 51è curs de la nostra Escola que veurà graduar-se la promoció que fa 45. No està gens malament. I tot gràcies a la confiança i estima que any rere any ens dipositen vostès, les famílies, pares i mares a qui volem retornar amb escreix totes les expectatives que els hem despertat. I al vostre entusiasme i vàlua, nois i noies.

Moltes gràcies per tot i bon curs!

Jordi Carmona
Director