Dia mundial de l’alzheimer

image

Des d’ImaGine, volem utilitzar aquest espai per donar-los a conèixer accions solidàries que es realitzin al nostre entorn.

Per aquest motiu, els animem a participar a les diferents activitats que des de la Delegació d’Esplugues de l’Associació Familiar Alzheimer Baix Llobregat realitzaran durant els propers dies, amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, que va ser el passat 21 de setembre.

Tómbola benèfica, carpa de la memòria i taller de mandales, a Esplugues.

Dissabte, 3 d’octubre de 10 a 14 hores, al Centre Cultural Robert Brillas (c/Àngel Guimerà, 8) d’Esplugues.
Hi celebraran, com cada any, una tómbola benèfica amb regals de tota mena i objectes d’artesania amb la col·laboració d’entitats, comerços i particulars,, que seran sortejats entre els assistents.
Al mateix espai s’hi situarà una carpa on una psicòloga de l’Associació farà una avaluació de la nostra memòria i de les nostres capacitats per recordar, una capacitat que no acostumem a revisar com fem amb el colesterol o la pressió.

També s’hi durà a terme un taller de mandales. Les mandales tenen un origen hindú. Fer-les permet un treball terapèutic en un ambient relaxat, evitant els trastorns de conducta, tals com l’agitació, la deambulació o la simptomatologia depressiva i les idees delirants repetitives. A més permet estimular la creativitat dels usuaris.