Sortides de convivències. Secundària

Les sortides de convivències de Secundària pretenen ajudar a que els alumnes es coneguin millor entre ells i donar-los algunes eines que els ajudin a afrontar aquesta nova etapa.

image_print

DSCF9943

Convivències al camping del Montseny. 1r d’ESO

Sortida a La Conreria. 2n d’ESO

DSCF0025Alguns dels objectius d’aquestes sortides són:
• Potenciar la convivència entre tots els membres de la comunitat educativa.
• Potenciar la reflexió sobre un mateix i compartir experiències.

Avançar en el desenvolupament de treballs col·lectius i cooperatius entre els alumnes.
Aquestes sortides de tutoria pretenen ajudar a que els alumnes es coneguin millor entre ells i donar-los algunes eines que els ajudin a afrontar aquesta nova etapa.

Eines per a l’anàlisi del conflictes , eines per a la reflexió sobre l’èxit i el fracàs , eines per gestionar i millorar en l’expressió de pensaments, emocions i experiències a partir de jocs cooperatius i de convivència, etc.

Per descomptat, les sortides també tenen la finalitat que professors i alumnes ens puguem trobar en un context diferent i puguem millorar els vincles col·lectius amb la convivència fora del context acadèmic.

Convivències a Capafonts. 3r d’ESO

Sortida de convivències. 4t d’ESO

Els passats dies 31, 1 i 2 d’octubre les classes de 4t d’E.S.O vam realitzar la sortida de convivències a la casa de colònies “La Granja” localitzada a Santa Maria de Palautordera, a les rodalies del Montseny. Allà vam realitzar activitats relacionades amb l’educació emocional amb l’objectiu de treballar la cohesió de grup i altres valors tan importants com la comunicació positiva, el lideratge o l’empatia envers els membres del grup.

Mireia. Classe Darwin