El Batxillerat Artístic ja ha aixecat el vol.

Ja hem superat el primer mes escolar i el projecte del Batxillerat artístic ja ha aixecat el vol.

image_print

Comencem amb força

batx-art-2Ja hem superat el primer mes escolar i el projecte del Batxillerat artístic ja ha aixecat el vol. Després d’aquestes primeres setmanes, els alumnes ja han pogut fer el seu bateig en l’àmbit de la cultura audiovisual i en la pràctica del dibuix artístic i tècnic. Han començat també a iniciar-se en el món de la Història de l’art i de les imatges.
A més a més, per la importància cabdal del contacte directe amb la imatge original i les produccions actuals (en el seu propi context) fem especial èmfasi en la necessitat de sortir del Centre. A tal efecte, hi ha un calendari extens de sortides, de les quals ja n’hem realitzat un parell.
Mica en mica anem construint els necessaris fonaments d’aquest ambiciós projecte i ho fem amb tota la il·lusió!