Visiten l’Escola estudiants de Blanquerna i Haute École Pédagogique (Suïssa)

El divendres dia 16, ens van visitat un grup d’estudiants universitaris del Grau d’Educació Primària amb menció d’Educació Física de dues universitats: Blanquerna (URL) i Haute École Pédagogique de Canton de Vaud, de Lausanne, Suïssa.

image_print

visita_escolesEl divendres dia 16, ens van visitat un grup d’estudiants universitaris del Grau d’Educació Primària amb menció d’Educació Física de dues universitats: Blanquerna (URL) i Haute École Pédagogique de Canton de Vaud, de Lausanne, Suïssa.

D’aquest projecte internacional anomenat PEERS, en formen part 6 estudiants, 3 catalanes i 3 suïsses, coordinades per professors de les respectives universitats. Han visitat la nostra Escola amb l’objectiu de fer un estudi sobre el tema de la coeducació dins de l’àrea curricular de l’Educació Física. Per aquesta raó, els hem explicat el nostre Projecte d’Educació Física i han visitat les nostres instal·lacions.