“Cenas con fecha de caducidad”, organizat per ONG Educo

Amb aquest sopar s’han recaptat 5000 euros, la qual vol dir que 12 nens es beneficiaran d’un àpat diari gràcies a la beca de menjador que podran rebre.

image_print

cenas3Dimecres 21 d’octubre, va tenir lloc el sopar amb l’ONG Educo i “Cenas con fecha de caducidad”. Ens satisfà profundament poder tornar a dir que, una vegada més, una nova acció solidària de l’Escola ha estat tot un èxit.  Amb aquest sopar s’han recaptat 5000 euros, això vol dir que  12 nens es beneficiaran d’un àpat diari gràcies a la beca de menjador que podran rebre.

Des de l’equip d’ImaGine volem agrair la participació de l’alumnat en aquest esdeveniment, perquè sense ells no hagués estat possible. La decoració del menjador va ser a càrrec dels nens i nenes d’Educació Infantil juntament amb els voluntaris d’ImaGine de Primària. Alumnes de teatre de 4t ESO van amenitzar el sopar amb diverses actuacions entre plat i plat, i alumnes d’ESO i Batxillerat van fer de cambrers i van servir totes les taules amb una actitud exemplar.
Seguirem caminant com Escola per aconseguir un món més just i solidari!

IMG_7149cenas2