Fòrum d’Escoles Verdes del Baix Llobregat

L’Escola va assistir al Fòrum d’Escoles Verdes al Prat de Llobregat. El tema d’aquest any era “Més enllà de l’hort”.

image_print

eevvforumDijous passat vam assistir al Fòrum d’Escoles Verdes al Prat de Llobregat. El tema d’aquest any era “Més enllà de l’hort”. Vam anar-hi les tres caps generals de Color, el Sr. Ramón Tarragó, encarregat de l’hort, i jo mateixa com a representant d’Escoles Verdes.

Vam ser l’escola escollida per fer la benvinguda del grup de professorat. Després, els mestres
vam assistir a una ponència i a unes trobades amb grups de mestres d’altres Escoles. Les alumnes van participar en uns tallers. Finalment van fer planter d’enciams i per acabar la Jornada tots els alumnes van regalar un test a la gent que passava pel carrer.

Vam poder fer intercanvi d’experiències i vam treure noves idees que ens poden ajudar per continuar treballant i seguir aprenent del nostre hort.

Captura de pantalla 2015-10-26 a les 9.49.10Captura de pantalla 2015-10-26 a les 9.49.20