Presentació de Garbí Obert

El dimecres 4 de novembre va tenir lloc la presentació de Garbi Obert.

image_print

L’esport és una peça clau en el desenvolupament del projecte pedagògic de la nostra escola i Garbí Obert n’és la seva màxima expresió. La presentació representa la festa d’inici de totes les activitats que s’hi practiquen, davant d’uns pares, mares i familiars il·lusionats per veure el seu petit esportista i membre d’un equip.

 

DSC_0545

 

Amb més de 500 esportistes sobre l’herba, el camp d’esports feia molt de goig . Tots els esportistes sabien que aquell era el seu dia i estaven entusiasmats per desfilar davant de les seves famílies. Els diferents equips de futbol, bàsquet, natació, waterpolo, natació sincronizada, preesport, patinatge, tennis, judo, dansa i jazz van poder veure que formaven part d’un col·lectiu que setmana rere semana comparteix valors.

 

FOOTO

 

Companyerisme, esforç, competició, són els valors que els alumnes i esportistes de Garbí Obert aprenen cada setmana. Quan s’acaba l’horari lectiu, comença Garbí Obert, un aspecte fonamental per tal de dur a terme el projecte pedagògic de la nostra escola.

 

Clica aquí per descarregar-te totes les fotografies