Campanya de recollida d’aliments: Ajuda’ns a ajudar

Un any més, els alumnes voluntaris d’ImaGine han organitzat la Campanya de recollida d’aliments.

image_print

IMG_3416Un any més, els alumnes voluntaris d’ImaGine han organitzat la Campanya de recollida d’aliments. Després de 2 dies intensos en què alumnes de tots els cursos i nivells han aportat el seu gra de sorra, hem tornat a demostrar que som una escola molt solidària: hem recollit 930 quilos de menjar!
L’Ajuntament d’Esplugues el repartirà entre les tres entitats locals (Creu Roja, Associació Vida i Càritas) que s’ocuparan de distribuir tots aquests aliments entre aquelles famílies del nostre municipi que més ho necessiten.

Un cop més, moltes gràcies per la vostra implicació i participació.

Equip ImaGine

campanya_recollida_aliments1