Ens visiten les campiones d’Espanya de Natació Sincronitzada

Les nostres esportistes de natació sincronitzada van poder gaudir d’un entrenament amb les campiones d’Espanya i alumnes de l’Escola Mireia Cavero, Anna Sans i Alexandra Cabeza.

image_print

Aquesta setmana, en un entrenament  de natació sincronitzada a l’Escola hem pogut comptar amb tres grans campiones d’Espanya en aquest esport i també alumnes de l’Escola.

DSC_0231

 

Les nostres nedadores han pogut dur a terme una classe amb tres grans nedadores de natació sincronitzada que, igual que elles, es van iniciar en aquest esport amb Garbí Obert. La Mireia, l’Anna i l’Alexandra han participat de manera activa en la sessió des de dins de l’aigua.

IMG_5783 (1)

 

Finalment, per acabar la sessió, les nostres nedadores han pogut gaudir d’una coreografia que les nedadores els havien preparat. Ha estat una sessió molt intensa i especial on les nostres petites nedadores han pogut veure de primera mà a tres professionals dins de l’aigua practicant aquest esport que tant els agrada.

Clica aquí per descarregar-te totes les fotografies.