Arrenca el futur del bàsquet i del futbol

Tot eren ganes, il·lusió, optimisme, motivació, nervis. Això era el que sentien els esportistes més petits de la casa abans de començar el partit. Per a alguns el primer partit de la seva vida. Tots tenien moltes ganes de jugar, de fer-ho molt bé.

Foto futbol entrenador

Davant d’uns pares, mares, avis i familiars expectants les ganes eren infinites. Quan va començar a moure’s la pilota els esportistes van transformar aquestes ganes en esforç per tal de poder aplicar tots els coneixements apresos en els entrenaments per aconseguir, primer aprendre practicant esport, segon, passar-s’ho bé i per últim, però no menys important, intentar aconseguir la tan desitjada victòria.

foto basquet

Per una banda els jugadors i jugadores de bàsquet, van dur a terme uns magnífics partits i junt amb la gran feina de les seves entrenadores ,Sara i Marina, van aconseguir un ple en victòries. La alegria es podia palpar en l’expressió dels jugadors i jugadores.

DSC_1198

Pel que fa al futbol, els nostres petits grans jugadors també van fer un molt bon paper davant d’un rival molt complicat. Van aconseguir guanyar en les tres edats un cop més gràcies en part als seus entrenadors Pol, Miguel, Moha, Lluís, Xènia, Adrià i Gerard que fan una tasca excel·lent al llarg de tot el curs. Els petits futbolistes desprenien felicitat, alegria; sabien que ho havien fet molt bé i que com a conseqüència havien obtingut la merescuda victòria.

Foto bona

 

Va ser una jornada rodona en la qual famílies i alumnes van gaudir d’un dia esportiu magnífic.

 

FullSizeRender

 

Video escola de futbol

Video escola de bàsquet

Descarrega’t les fotografies de l’escola de futbol

Descarrega’t les fotografies de l’escola de bàsquet