Els fils de la memòria

Una espectacular posada en escena formada per més de 450 alumnes.

image_print

Ahir a la tarda, la Sala Club Sant Jordi de Barcelona va acollir l’acte de tancament de l’aniversari dels 50 anys de les nostres escoles. Una espectacular posada en escena formada per més de 450 alumnes.

Un espectacle titulat Els Fils de la Memòria basat en un univers simbòlic que engloba el nostre projecte creat ara fa 50 anys pel pedagog Pere Vergés. Música en directe, dansa, acrobàcia, mim, ballet, orquestra i corals van participar en aquesta producció creada al llarg de tot un any a les dues escoles.

El mes de gener es va donar el tret de sortida al 50è aniversari presentant oficialment la nova imatge corporativa exclusiva dels 50 anys. L’Acte d’ahir va servir per posar el punt i final a tot aquest any de celebracions.

Moltes felicitats a tots i molta força pels 60!

Recull fotogràfic de l’acte de cloenda.

7 9 11 1 2 3 4 6

Podeu consultar el bloc del 50e aniversari per veure totes les activitats realitzades:

http://50aniversariescolesgarbi.blogspot.com.es