Agermanament amb Senegal

Dimecres passat, els alumnes de 2n d’ESO van assistir a una conferència sobre l’agermanament amb les escoles de Senegal

image_print


senegal6Dimecres passat, els alumnes de 2n d’ESO van assistir a una conferència sobre l’agermanament amb les escoles de Senegal. Des del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat s’ha engegat una proposta en la qual dotze escoles catalanes han començat a obrir camí per agermanar-se amb dotze escoles de la regió senegalesa de Fatick, amb l’objectiu d’enriquir el projecte d’Escola Verda. Ens ho va venir a explicar el Sr.Josep Planas, Subdirector General d’Informació i Educació Ambiental del Departament Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

La Sra. Bombo N’Dir, de l’Associació de Senegalesos de Catalunya, va intentar donar una visió general de Senegal i més concretament de la regió de Fatick, d’on són aquestes escoles.senegal4senegal3senegal1