El record d’Alícia de Larrocha

Ens ha visitat la Sra. Torra, filla de la gran pianista Alícia de Larrocha, li ha fet moltíssima il·lusió poder observar de nou les instal·lacions. S’ha emocionat molt en penjar la rajola a l’aula de música que porta el nom de la seva mare .

image_print

DSC_0041

Avui al matí, a la representació de Santa Cecília que ens han preparat els nens i nenes d’una classe de 2n de Primària, hi han assistit dues convidades molt especials: la Sra. Torra i la Sra. Elia, dues antigues alumnes de Garbí. Els Caps i Sotscaps de Color Generals les hem acompanyat a fer una visita per l’Escola. A la Sra. Torra, filla de la gran pianista Alícia de Larrocha, li ha fet moltíssima il·lusió poder observar de nou les instal·lacions. S’ha emocionat molt en penjar la rajola a l’aula de música que porta el nom de la seva mare .

Ens ha agradat molt aquesta visita, ja que ha estat molt interessant poder escoltar els seus records de quan venien a l’Escola.

Ha estat un plaer conèixer-les.

Caps Generals de Color

DSC_0091