Encesa de llums i Taller de nadales de l’HSJD

Col·laboracions de l’Escola amb una coreografia de la classe Odissea amb les veus enregistrades de les corals d’alumnes de Primària. I Tallers de Nadales realitzat per els alumnes de Vida Social de 2n de Batx.

image_print

El dijous 10 de desembre a la tarda va celebrar-se La Festa de l’Encesa de Llums a l’Hospital Sant Joan de Déu.

La Festa va estar plena de grans sorpreses, actuacions musicals, la visita dels Pallapupes, una xocolatada… Aquest any la nostra Escola també va participar. Els alumnes de 2n d’ ESO de la classe Odissea van actuar per l’esdeveniment amb les veus enregistrades de les corals d’alumnes de Primària. També els alumnes de Primària van elaborat boles de Nadal per poder penjar i guarnir l’arbre que hi ha a la plaça de l’Hospital on va tenir lloc la festa.

Imatges de l’actuació de la classe Odissea

Taller de nadales de l’HSJD

El passat dimecres dia 9 de desembre els alumnes de Vida Social de 2n de Batxillerat van fer el primer taller per als altres de Hospital de Sant Joan de Déu.

Com era d’esperar va ser un èxit d’assistència dels peques i de les seves famílies. Aconseguir que durant una estona els nens s’oblidin dels seus problemes i aconseguir un somriure d’orella a orella no té preu i per els alumnes de Garbí va suposar una gran satisfacció.

Ara  comencem a preparar el proper taller  tenim molt clar la importància que la nostra feina pot tenir per els demes.

Aquí teniu algunes fotos del taller de nadales

Captura de pantalla 2015-12-11 a les 13.16.24

Captura de pantalla 2015-12-11 a les 13.16.12